Hawaiiansk massage/Lomilomi

Lomilomi massagen är urgammal och har förts vidare genom många generationer på Hawaii. Den är ett hjälpmedel att låta MANA, livskraften, flöda genom kroppen. Flöde betyder hälsa, stopp och blockering betyder sjukdom. Massagen hjälper att frigöra din blockerade energi till fritt flödande livsenergi igen.
Massagen berör hela kroppen med flödande, kraftfulla rytmiska rörelser. Den påverkar nervsystemet, sätter fart på blodcirkulationen och utrensningar av slaggprodukter. Samtidigt stimulerar den till djup vila och avslappning.

Precis som vid klassisk massage ligger du på en massagebänk. Då behandlingen tar 1,5 h brukar jag använda en smal och tunnare madrass för att det ska bli bekvämt. Jag täcker dig med handduk och filt så att du inte ska frysa eller känna dig naken. Jag täcker alltid områdena som inte masseras och behandlar dig med respekt och integritet och du får gärna ställa frågor.

Det är viktigt att dricka ordentligt med vatten/citronvatten/gurkvatten efter behandlingen då behandlingen sätter fart på utrensningen av slaggprodukter.