Vad klienter har att säga om Hypnobalans

Life Therapy®

När jag träffade Anna för första gången, hade jag över 10 år av stress och utbrändhet i bagaget. Jag var konstant trött, extremt stresskänslig med en ständig oro i kroppen. Jag kunde helt enkelt inte slappna av och känna mig lugn och trygg för mitt system var inställt på att hela tiden behöva ta hand om akuta kriser.Jag hade inga förväntningar på Life Therapy behandlingen. Som vanligt med alternativa metoder, kan de ju låta lite ”flummiga”, så min utgångspunkt var att pröva och se. Det kunde ju inte bli värre än det var.
Själva behandlingen tar lång tid. Jag var förberedd för det och valde att se det som tid där jag faktiskt inte kan eller behöver göra någonting alls. Tid för mig att slappna av och släppa taget. Det är skönt att få ligga där och bara vila.

Ett halvår senare känner jag mig som en annan människa. Jag är gladare, piggare och har fått tillbaka en stor del av min sömn. Jag är fortfarande stresskänslig, men inte alls på det akuta sättet som när jag påbörjade behandlingarna. Jag känner att jag har mer distans till det som kan skapa stress och oro och bara det gör att jag inte triggas lika lätt som tidigare. Saker som förr kändes stora och jobbiga, har reducerats till oväsentligheter. Det är en enorm skillnad på före och efter och det trots att jag upplevde behandlingarna som väldigt subtila och ibland undrade vad Anna egentligen gjorde!

Som terapeut upplever jag Anna som lugn och harmonisk. Hon är bra på att höra bakom orden och se vad mina utmaningar egentligen handlar om. Hon fångar upp kärnan och finner bra affirmationer som hon arbetar med. De affirmationerna har jag burit med mig flera månader efter behandlingarna och använt om och om igen. Jag känner mig väldigt trygg med Anna och litar fullt på att hon vet vad hon gör även när mitt intellekt inte alltid greppar hur det fungerar. Jag känner mig mycket tacksam för att Anna kom in i mitt liv. Hon har gett mig en ovärderlig skjuts framåt. // Rebecka K

Hypnosterapi

Det tog ett tag innan jag märkte förändringen. Nu ser jag att jag har lättare att vara i nuet. Det kommer av sig själv. Förut gick det åt tankeverksamhet och kraft för att ta mig till lugn och närvaro. Fick påminna mig, kämpa. Jag tillåter mig även att njuta av vila, sex och annat som varit skamfyllt för mig. Är faktiskt glad och tacksam på riktigt och inte för att jag förnuftsmässigt tycker att det är fint att vara det. Tacksamhet och förnöjsamhet är en gåva. Känner förnöjsamhet ! Det jag åstadkommer är gott nog.Tror att 7 åringen i mig som jag träffade på många gånger under hypnoanalysen visat mig vägen. Barn är fantastiska! Dom är fulla av liv och fantasi. Jag högaktar barn och kan äntligen högakta mig själv. Jag duger ! Jag har saknat fantasin. Genom hypnoanalysen har jag hittat tillbaka till den världen och den kraft som den ger. Hittat tillbaka till mig själv. Det är så skönt också att jag dragit ner på tempot i allt jag gör. Låg fart stressade mig förut, nu njuter jag av den ! Om jag råkar dra upp tempot och stressar, så kan jag sätta mig in i den sinnesstämningen som hypnosen lärde mig – närvaro !

Hawaaiansk Massage

Anna är en mycket jordnära och inlyssnande terapeut som inger förtroende och trygghet. Hawaaiansk massage ger en fulländad djup avslappning och ny energi när kropp och sinne släpper taget och energin tillåts flöda fritt. En mycket vitaliserande behandling som går på djupet. Jag kan varmt rekommendera Anna som terapeut med fler kraftfulla behandlingsformer i hennes verktygslåda. // Elisabeth B